Implementer bioLEAD teknikkerne i dit arbejde 

Skab mærkbare, kraftfulde og varige ændringer i krop og sind - sammen med dine klienter og patienter

 

bioLEAD teknikkerne hjælper med at

✅ Frigive spændinger & modstand i krop og sind på en dybdegående måde

✅ Træne evne til at regulere og nulstille stress og spændingsniveau på en enkel og effektiv måde 

✅ Skabe mærkbar sammenhæng mellem kroppens fysiske, mentale og emotionelle komponenter 

✅ Træne evne til at udnytte kroppen som et kraftfuldt og intelligent navigationsredskab 

✅ Implementere Effektive Pauser i hektisk hverdag med redskaber særlig tilpasset nutidens levevis

 

bioLEAD Uddannelsen giver

✅ Dig muligheden til at tilbyde 1:1 bioLEAD konsultationer til dine klienter/patienter
✅ Dine klienter/patienter tilgang til eksklusiv øvelses og informations online portal 
✅ Gør det enkelt at implementere effektive pauser i en hektisk hverdag 

En kombination som hjælper dig med at skabe mærkbare, kraftfulde og varige ændringer sammen med dine klienter og patienter 

Det er IKKE din faglige titel - men dit MINDSET som afgør om bioLEAD er for dig!


Få indblik i hvilken værdi bioLEAD teknikkerne vil give lige præcis dig - i dit arbejde

og dermed give dig et kraftfuldt supplement til din nuværende redskabskasse


 

Er du fysisk behandler eller terapeut?

 

 • Skab optimeret effekt af dine nuværende behandlingsteknikker.
 • Opnå en dybdegående effekt som hjælper dine klienter/patienter til at tage ansvar i egen krop.
 • Sæt fokus på den sammenhængende anatomi og få redskaber som understøtter din helhedsorienterede tilgang til kroppen.

 

 

Arbejder du med træning eller bevægelse? 

 

 • Skab optimerede træningsresultater.
 • Giv dine klienter bedre forudsætning for langvarige effekt af din undervisning.
 • Sæt fokus på effektive formidlingsteknikker som hjælpe dine kunder til bedre bevidsthed i egen krop.

 

 

Er du psykolog eller samtaleterapeut?


 • Implementer teknikker som sætter fokus på bindeleddet mellem krop og sind.
 • Hjælp dine klienter med optimeret bevidsthed af egen situation - og få teknikker som hjælper deres evne til at regulere eget stressniveau.
 • Hjælp dine klienter med at frigive stagnerede områder i kroppen - og frigiv tilgang til følelsesmønstre på en optimeret måde.

 

bioLEAD Uddannelsen  

BEYOND MOVEMENT

En uddannelse som giver dig:


et solidt teoretisk fundament som giver dig en helhedsforståelse af kroppen - hvor den flydende og sammenhængende anatomi står i centrum. bioLEAD understøttes bl.a. af nyere forskning relateret til kroppens fascievæv - som stadig spiller en undervurderet rolle i den traditionelle forståelse af krop og sundhed.

et opdateret Mindset særlig udviklet til at håndtere nutidens fast pace samfunds udfordringer. Et mindset som giver dig og dine klienter enkle redskaber til at tage et optimeret ansvar i krop og sind - og en forståelse for at de altid er deres egen vigtigste behandler.

en effektiv Metode - med 20 års erfaring fra klinisk praksis og som har bevist effekt på flere forskellige problematikker i kroppen. Metoden er opbygget i en 3 trins model - som giver dig teknikker og redskaber som på en enkel måde tilpasses dine klienters niveau og udfordringer.

skræddersyede teknikker til din arbejdssituation - hvor du får hjælp til at din faglige signatur implementeres med bioLEAD Uddannelsens indhold - så du kan bruge teknikkerne i din praksis - på din måde - med det samme. 

 

Så hvis du arbejder med træning eller er behandler/terapeut?

Vil bioLEAD Uddannelsens kombination af Teori, Mindset og Metode - optimere din nuværende redskabskasse med teknikker og øvelser som tilpasses dig i din praksis - som hjælper dine klienter med at cope med kroppen i en travl hverdag.

Så du kan skabe en win win med dine klienter

hvor de opnår en mærkbar her og nu effekt samt hjælp til at tage ansvar på en enkel og bæredygtig måde - samtidig med at du som fagperson bruger færre kræfter i dit arbejde og passer på dig og dit værdifulde energiregnskab. 

 

 

Kommende Uddannelses Moduler 

 • (6 hrs)

  MODUL 1 indeholder:

  • Online Pre Uddannelses pakke som indeholder videomateriale så du er godt klædt på til vi mødes til den…
  Read more

  MODUL 1 indeholder:

  • Online Pre Uddannelses pakke som indeholder videomateriale så du er godt klædt på til vi mødes til den fysiske undevisning. Online pakken får du tilgang til når du booker din plads på uddannelsen og indeholder: - 1. Det teoretiske online kurset; den oversete flydende anatomi som giver dig uddannelsens teoretiske baggrund - 2. Øvelsesprogram til din egen krop som er en vigtig del af at optimere videreformidling til dine kunder. - 3. Hands on øvelser som forbereder dig til bioLEAD teknikkerne vi arbejder med når vi mødes.
  • Forberedende opgave, fra Online Pre Uddannelses Pakken, som hjælper dig med at sætte fokus og dermed få det optimale ud af uddannelsen.
  • Online møde (3 timer) ca 1 uge inden vi mødes til den fysiske del af modulet, hvor den forberedende opgave gennemgåes med Q&A så du er optimalt klædt på til at dykke ned i bioLEAD teknikkerne når vi mødes til den fysiske del af Modulet.
  • 3 fysiske undervisningsdage (alle dage kl 10-16) Modulets fokus er teknikker i de vigtigste blindzoner i centeret af kroppen; fra bækken & ribbenskasse.
  • Online Uddannelses pakke som giver dig tilgang til materialet som gennemgåes på uddannelsen. Dette giver dig muligheden til at gennemgå teknikkerne i eget tempo efter endt undervisning.
  • Arbejdsstruktur til implementering af Modulets indhold - tilpasset din praksis, så du får det optimale ud af Uddannelsens praktiske indhold. 
  • Efter Modul 1 har du mulighed til tilkøb af fysiske konsultationer med Anne Gitte Rasmussen, som kan hjælpe dig både til at optimere dine egen teknikker og få fokus på din egen krop.

  DATOER MODUL I: 19.-21. april 2024 

  Online møde: 11. april 2024 kl 16-19

  PRIS: 15.000,- (har du deltaget på Online Kursus, Online Workshop eller købt Intro Fysisk Konsultation med Anne Gitte  - trækkes dette fra i uddannelsens pris)


  Read less
  View more
 • (6 hrs)

  MODUL 2 indeholder:

  • Online Pre Uddannelses pakke som indeholder videomateriale så du er klædt på til vi mødes første gang.…
  Read more

  MODUL 2 indeholder:

  • Online Pre Uddannelses pakke som indeholder videomateriale så du er klædt på til vi mødes første gang. 
  • Forberedende opgave, fra Online Uddannelses Pakken, som hjælper dig med at sætte fokus og dermed få det optimale ud af uddannelsen.
  • Online møde (3 timer) ca 1 uge inden vi mødes til den fysiske del af modulet, hvor den forberedende opgave gennemgåes med Q&A så du er optimalt klædt på til at dykke ned i bioLEAD teknikkerne når vi mødes til den fysiske del af Modulet.
  • 4 fysiske undervisningsdage (alle dage 10-16). (Inkl. en Pre Certificering - hvor bioLEAD basic teknikkerne gennemgåes i ét flow tilpasset dig).
  • Online Uddannelses pakke som giver dig tilgang til materialet som gennemgåes på uddannelsen. Modul 2 teknikkerne har fokus på; ben, arme, nakke og hals - samt ekstra åndedrætsfokus. 
  • Tilgang til, og gennemgang af online portalen; Vær din vigtigste behandler - som hjælper dine kunder til at tage ansvar for egen krop. Efter endt modul har du mulighed til at tilbyde online portalen til dine kunder - de får bedre effekt og dit arbejde bliver lettere. 

  Efter endt fysisk forløb får du:

  • Dit eget specialdesignede mobilitetsprogram efter din krops behov lige nu!
  • Markedsføringsmateriale og tilgang til profilering via bioLEADs hjemmeside.
  • Forretnings setup for at optimere dine kunders oplevelse og udbytte af bioLEAD konsultationerne.
  • Certificering - består af videooptagelse af dig i praksis & 1 x personlig online supervision med Hilde, hvor vi optimerer din tilgang til bioLEAD teknikkerne, så du kan skabe så optimale resultater tilrettelagt dig som fagperson som mulig. Der vil, efter endt udannelse, være mulighed for tilkøb af ekstra fysisk & online supervision.
  • Eksklusiv support med Hilde - under hele uddannelsesforløbet har du tilgang til Hildes ekspertise og hjælp for at optimere dine resultater.

  DATOER MODUL II: 28.-31. maj 2024 

  Online møde: 23. maj 2024 kl 16-19

  PRIS: 15.000,- 

  Read less
  View more

 

Ansøgning og tilmelding

Alle som deltager på bioLEAD uddannelsen skal have en faglig relevant uddannelse og erfaring som behandler/terapeut eller træningsinstruktør. 

Der er få pladser på hvert enkelt uddannelses modul. Optagelse til uddannelsen sker gennem ansøgning, fordi vi ønsker at sikre kvaliteten af din investering samt den rette sammensætning af deltagere. Er du interesseret?

Tag kontakt; skriv din faglige baggrund og hvorfor bioLEAD er interessant for dig i din praksis, så er vi i dialog.

Endelig tilmelding til uddannelsen foregår igennem en indledende samtale med Hilde.

 

 

Hvorfor uddanne dig i bioLEAD Method?

 

Optimere effekt af dit arbejde

bioLEAD teknikkerne er et kraftfuldt supplement til din faglige redskabskasse - både hvis du arbejder som behandler, terapeut eller med træning som instruktør eller personlig træner.

bioLEAD giver dig en dyb og helhedsorienteret indsigt - og bevidsthed - om kroppen, som øger din faglighed samtidig med at dine klienter oplever optimeret effekt af dit arbejde. 

Tilbyd 1:1 sessioner i din praksis

Du får muligheden til at tilbyde bioLEAD 1:1 konsultationer i din praksis - hvor du hjælper dine klienter til; optimerede behandlings- terapi- og træningsresultater.

En 1:1 bioLEAD Konsultation skaber en dybdegående bevidsthed i kroppen - og sætter fokus på at gør det lettere at tage ansvar i egen krop i en hektisk hverdag.

Gør din arbejdsdag lettere 

bioLEAD teknikkerne sætter et skarpt fokus på; at hjælpe dine klienter/patienter til at genskabe lethed & frihed i kroppen - samtidig med at du bruger få kræfter og belaster din egen krop minimalt.

Altså skab en ren WIN-WIN business! 


 

Hvad deltagere fra Norge og Danmark siger om bioLEAD

Hilde Holan
Janne Glesaaen - Fysioterapeut / Tromsø / Norge

“Teknikkene Hilde har lært meg, har helt klart gitt ny inspirasjon til å jobbe på benken. Jeg opplever svært gode resultater og respons fra pasientene.”

Fysioterapeut / Tromsø / Norge

Hilde Holan
Aleks Carendi - Kropsterapeut / København / Danmark

“Jeg er uddannet kropsterapeut, og følte jeg manglede viden om hvordan jeg effektivt kunne arbejde med hofte og lændeproblemer. Det må man sige jeg lærte hos Hilde, plus meget mere til.
Hilde formår at gøre tingene letforståeligt, er en dygtig formidler med mange års erfaring med undervisning af kroppen og hendes entusiasme skinner klart igennem, når man modtager undervisning fra hende.
Jeg kan kun stærkt anbefale at blive undervist af Hilde og tage hendes uddannelse!”

Kropsterapeut / København / Danmark

Hilde Holan
Kundeudtalelse bioLEAD Behandling - bioLEAD Behandler og PT Anne Gitte Rasmussen / København / Danmark

“Det er en overraskende blid men effektiv behandling. Jeg er en stor fan af at man som klient bliver aktivt inddraget i behandlingen og derigennem får mere kontakt til de dele der har været i dvale og dermed en ny kropsbevidsthed. Jeg følte mig mere hel i kroppen og mere tilstede efter behandlingen. Tak!”

bioLEAD Behandler og PT Anne Gitte Rasmussen / København / Danmark

 

bioLEAD Methods Uniqueness

Skab optimeret effekt af dit arbejde med bioLEAD teknikkerne


Effektive hands-on teknikker i centrum

bioLEAD Uddannelsens hovedfokus er at give dig som deltager effektive Hands on- og formidlingsteknikker som er særlig udviklet til at gøre det lettere for dine klienter at tage ansvar for egen krop i dagens fast pace samfund.

Metoden giver dig aktive behandlingteknikker og redskaber som delagtiggør dine klienter i eget forløb og giver dem en helt særlig dybdegående effekt, hvor stagnerede områder i kroppen frigives og "glemt" bevægelse genskabes. Dette giver dine klienter en ny bevidsthed og en ny oplevelse af egen krop - som gør det lettere for dem at navigere ud fra deres krops behov i en travl hverdag.

Redskaberne og teknikkerne du lærer i løbet af bioLEAD uddannelsen, tager udgangspunkt i bioLEAD Methods 3 trins model - som gør det let for dig som deltager at implementere indholdet af uddannelsen i din praksis. bioLEADs faglige profil; den flydende anatomi, danner fundamentet i bioLEADs 3 trins model, og sætter fokus på at du kan tilpasse teknikkerne efter dine klienters behov. 

 
Fokus på en sammenhængende og flydende anatomi

bioLEAD Metoden ønsker at udfordre den klassiske & mekaniske anatomiske tilgang hvor kroppen er blevet opdelt i stykker og dele. De effektive bioLEAD teknikkerne giver dig et helhedsorienteret fokus samt redskaber som hjælper dine klienter til at skabe en sammenhængende oplevelse i kroppen - en vigtig komponent i at gøre det lettere at tage ansvar og optimeret lederskab i egen krop

Uddannelsen sætter særligt fokus på kroppens Fascievæv og dets flydende, elastiske (viskoelastiske) og kommunikative kvaliteter, og hvordan det hænger sammen med optimeret mikrocirkulation og lymfesystemets afgørende rolle i en velfungerende krop. Dette, stadig undervurderede område, er en afgørende komponent i bioLEADs helhedsorienterede tilgang til kroppen, og understøtter både forståelsen og fornemmelsen af den sammenhængende anatomi. 

Under bioLEAD Basis Uddannelsen implementeres denne forståelse for kroppens sammenhængende flydende væv i praktiske teknikker, og hvordan disse flydende kvaliteter er afgørende for at genskabe kroppens funktionalitet, optimere restitution (som sættes under et højt pres i vores fast pace samfund) samt give dine kunder og klienter en dybdegående bevidsthed om deres krop.

 

Bevist effekt

bioLEAD Method er udviklet af fysioterapeut Hilde Gudding Holan og har bevist god effekt ved vedvarende smerteproblematikker, optimering af træningsresultater, restitution af sportsskader og langvarige hjernerystelsesproblematikker. bioLEADs absolut vigtigste beviste effekt er dog den dybdegående bevidsthed som skabes via brug af bioLEAD teknikkerne, og den mulighed det giver dine klienter til at skabe nye vaner og bæredygtige rutiner i deres hverdag.

bioLEAD teknikkerne er udviklet på baggrund af 20 års klinisk praksis, mange case studier og et hav af empiri. bioLEAD teknikkerne er også undervist over flere år til fagpersoner med forskellig faglig baggrund, og har skabt unikke resultater ved forskellige symptomer, diagnoser og tilstande i kroppen. 

 

 

bioLEAD Metoden er udviklet igennem 
20 års erfaring fra klinisk praksis 

 

 

Ansøgning og tilmelding

Alle som deltager på uddannelsen skal have en faglig relevant uddannelse og erfaring fra praksis. 

Der er kun få pladser på hvert enkelt forløb. Optagelse til uddannelsen sker gennem ansøgning, fordi vi
ønsker at sikre kvaliteten af din investering samt den rette sammensætning af deltagere. Er du interesseret?

Tag kontakt; skriv din faglige baggrund og hvorfor bioLEAD er interessant
for dig i din praksis, så er vi i
dialog.

Endelig tilmelding til uddannelsen foregår igennem en indledende samtale med Hilde.

 

Ofte stillede spørgsmål  

om bioLEAD Basic Uddannelsen

Q #1 Behøver jeg erfaring fra briks for at kunne deltage?

Slet ikke! Det er dog nødvendigt, at du har en faglig relevant uddannelse og erfaring inden for træning eller som behandler.

Q #2 Hvordan er bioLEAD anderledes end andre aktører med fascieorienteret fokus?

Hilde har udviklet teknikkerne på baggrund af mange års erfaring fra sin kliniske praksis, og det hun oplevede der manglede i andre fascieorienterede tilgange.

bioLEAD kendetegnes ved det særlige udgangspunkt i at kunden selv er en aktiv deltager i behandlingen, ved de særligt udviklede kommunikations- og fokusteknikker, samt fokus på at skabe sammenhæng via at frigive de stagnerede blindzoner i kroppen.

Q #3 Hvordan supplerer bioLEAD mit arbejde?

Er du behandler eller terapeut vil bioLEAD optimere effekt af de andre tilgange du tilbyder samt hjælpe dine kunder med at tage optimeret ansvar for kroppen. Arbejder du som instruktør inden træning hjælper bioLEAD teknikkerne til bedre træningsteknikker og dermed optimerede og bedre vedligehold af træningsresultater.

Q #4 Hvilken værdi tilfører bioLEAD til mit arbejde?

En levende, kreativ, effektiv og sjov måde at hjælpe dine kunder til gode resultater. Kombineret med et særlig fokus på din egen krop og eget energiregnskab.

Q#5 Kan jeg prøve bioLEAD teknikkerne for at se om det er noget for mig?

På Workshoppen; den oversete flydende anatomi får du en introduktion til bioLEAD teknikkerne. Du kan også booke en fysisk konsultation og prøve teknikkerne på egen krop.

Q#6 Hvordan sikrer jeg min plads på uddannelsen?

Tag kontakt; skriv din faglige baggrund og hvorfor bioLEAD er interessant for dig i din praksis, så er vi i dialog

Endelig tilmelding til uddannelsen foregår igennem en indledende samtale med Hilde for at sikre kvaliteten af din investering samt den rette sammensætning af deltagere.

 

At arbejde med krop og sundhed er for mig en elastisk balance mellem den naturvidenskabelige forståelse og den kreative fornemmelse. Kroppen er designet som det vildeste kunstværk, hvis potentiale vi indtil nu kun har udnyttet minimalt"  

Hilde Gudding Holan, stifter af bioLEAD