Den Flydende Anatomi™

bioLEAD Methods helhedsorienterede mindset - giver dig det kraftig undervurderede bindeled mellem krop og sind

Værdisætter den lineære, traditionelle, maskuline og den helhedsfokuserede, flydende, feminine tilgang til krop og anatomi ens

- og sætter fokus på et balanceret forhold mellem en højre og venstre hjernehalvdels forståelse af kroppen


Hvorfor lære mere om Den Flydende Anatomi™? 

 

Årsag #1: Den biomekaniske tilgang til anatomi er en begrænsning - i dagens fast pace living 


 • Dagens fast pace samfund domineres af vedvarende symptomer og diagnoser som ikke længere bare kan "fikses" med biomekaniske løsningsmodeller.
 • Du har klienter med komplekse smerteproblematikker, mental overbelastning, emotionelle ubalancer og svært ved at navigere efter kroppens signaler.
 • Vi lever i et samfund med en lineær og "left brain" tilgang til krop og anatomi - hvor kroppen og dens helhed forståes via stykker og dele - og udfordrer os til en sammenhængende forståelse af kroppens smerter og ubehag.
86FEB6CF-D346-4172-9F5A-AD46574F7F42
16073CC8-E15F-47CC-915D-A1A8F05187BA

Årsag # 2: Den Flydende Anatomi indeholder vigtige og undervurderede nøgler til en ærlig sund krop 

 

 • Vi har undervurderet forståelsen af kroppens flydende design - hvor H2O og vandets kvalitet relateret til vævet er afgørende for at genoprette funktion der hvor kroppen er stagneret og blokkeret (kroppens blindzoner)
 • En optimeret forståelse af den flydende anatomi giver bedre forudsætninger for optimeret funktionel bevægelighed, neuromuskulær kontrol & dermed tilgang til kroppens stabilitet og styrke
 • Et fokus på hvordan vi optimerer kroppens flydende anatomi indebærer bl.a. optimere; mikrocirkulation, lymfesystemets dynamik og fascievævets viskositet
 • Den Flydende Anatomi giver dine klienter tilgang til en ny bevidsthed i kroppen - og dermed gør det lettere for dem at tage ansvar i egen krop i en hektisk hverdag
 • Den Flydende Anatomi giver dig en helhedsorienteret praktisk tilgang til anatomi - hvor kroppens flydende kvalitet kan ses kan ses som et bindeled mellom kroppens fysiske, mentale og emotionelle tilstand.

Årsag # 3: Fordi det ofte er langt mellem teori og praksis - i praksis


 • Vi lever i en tid hvor vi er overinformeret - og har svært ved at navigere i alle teorier om krop og sundhed 
 • Det er ofte et større gap mellem flotte teorier og den praksis vi møder derude.
 • At leve i et left brain domineret samfund giver os et distanceret forhold til vores krop- og besværliggør mulighederne til at tage et bæredygtig ansvar
 • Vi lever i en tid hvor du og din sundhedsfaglige rolle er sat under et kraftig pres - hvor mange ender med at give for meget af sig selv - og  betale en høj pris via egen krop og eget helbred for at hjælpe andre.
2A9E7E04-E136-4066-A892-D31BA377B61D

Teoretisk Basis Online Kursus

Få indblik i den teoretiske baggrund til udviklingen af bioLEAD Method og Den Flydende Anatomi.

Dette Basis Online Kursus giver dig forståelse for hvorfor en implemtering af den oversete og undervurderede flydende del af kroppen er vigtigere end nogensinde.

En vigtig forståelse for dig som ser klienter/patienter i din praksis som oplever vedvarende smerter og symptomer - de har svært ved at komme af med. 


Læs mere og køb tilgang til DFA Basis Online Kursus her

 

Få inspiration til dit arbejde med Den Flydende Anatomi Online Kurser og Live Online Workshops

Her kan du læse mere og booke din plads til en DFA Live Online Workshop eller få tilgang til et DFA Online Kursus.

Få inspiration til dit arbejde og få enkle og effektive teknikker og øvelser som du kan bruge både på din egen krop samt hjælpe dine klienter til optimeret effekt i dit arbejde.


Læs mere om DFA Online Kurser Læs mere om DFA Online Workshops