bioLEAD giver dig et solidt faglig fundament

bioLEAD Method er understøttet af forskning og har bevist effekt fra 20+ års klinisk praksis.


♻️ bioLEAD er udviklet på baggrund af en epigenetisk forståelse af krop og biologi - hvor kroppens genetiske udtryk afhænger af miljø og omgivelser.

En grundlæggende forståelse som giver os indblik i vores muligheder til at skabe ændringer - uafhængig hvilken arvemasse vi er her med - og at vi alle sidder på ansvaret for disse ændringer. Et ansvar vi selvfølgelig skal have hjælp til at udnytte.

♻️ bioLEADs faglige fundament er understøttet af nyere forskning - som giver os et rigt indblik i kroppens stadig undervurderede viskoelastiske fasciestrukturer.

bioLEAD Udvikler Hilde Gudding Holan har i mange år samarbejdet med en international forskningsenhed - med fokus på at omsætte nyere forskningsresultater til effektive praktiske redskaber.

 ♻️ bioLEAD sætter fokus på forståelsen af kroppens flydende anatomiske strukturer
- med særlig fokus på hvordan H2O er en afgørende komponent i kroppens sammensætning.

Vandets magiske kvaliteter er stadig et område som har brug for mere fokus fremadrettet - men fascieorienteret forskning har vist en dybere forståelse af kroppens viskositet - og hvordan den kan genoprettes på en optimal måde ved ubalancer.

Og en nysgerrighed på hvordan H2O og dets kvaliteter kan relateres til Consciousness. 

 ♻️ bioLEAD sætter fokus på den sansende og mærkbare anatomi har været et lavt værdisat kapitel i den traditionelle tilgang til anatomi og fysiologi - i praksis.

Fascieorienteret forskning har bevist og afdækket et enormt rigt sensorisk netværk som - som giver os en mulighed til at forstå kroppens kommunikative egenskaber i et nyt lys.

 ♻️ Et stort fokus i fascieorienterede studier har været at give en større forståelse af at kroppen i praksis ikke fungerer i stykker og dele - men som 1 enhed.

Hvilket giver en bedre forståelse og et større overblik overblik over relationer og opkoblinger indad i kroppen.

Vi lever nu i et samfund som oplever flere og flere symptomer og diagnoser som ikke længere bare kan mekanisk fikses med piller, operationer eller manipulering udefra.

bioELAD sætter fokus på; hvordan vi kan understøtte ændringer indefra og skabe bedre forudsætninger for at kroppens indbyggede & intelligente selvregulerings funktioner kan forbedres. 

 

 

Modern Grey Woman Fashion Magazine Cover
B2A33277-4582-49F7-B104-8911DA275A0C

 

bioLEAD - en effektiv metode med over 20+ års erfaring fra klinisk praksis

 
 
♻️ bioLEAD teknikkerne har 20+ års erfaring fra praksis
- og bygger på en stor mængde empiri og casestudies fra praksis.

 

 

bioLEAD har bevist god effekt på;

 

♻️ Vedvarende smerteproblematikker, med særlig fokus på at se kroppen i én sammenhæng - uafhængig hvor smerterne har sat sig

 

♻️ Optimeret restitution og effektivisering af skadesforløb. Hvor optimeret mikrocirkulation i kerneområder i kroppen bidrager med at restitution kan opnåes mere effektivt.

 

♻️ Effektive træningsresultater, hvor bioLEADs teknikker som frigiver stagnation og modstand skaber frigiver tilgængelighed til optimeret mobilitet, stabilitet, styrke.

 

♻️ Stressregulering - hvor bioLEADs skarpe fokus indad - med dens cocktail bestående af; nærvær, fokus og observation - giver en dybdegående bevidsthed og muighed til selvregulering. 

Den Flydende Anatomi™

bioLEAD Methods helhedsorienterede mindset - giver dig det kraftig undervurderede bindeled mellem krop og sind

Værdisætter den lineære, traditionelle, maskuline og den helhedsfokuserede, flydende, feminine tilgang til krop og anatomi ens

- og sætter fokus på et balanceret forhold mellem en højre og venstre hjernehalvdels forståelse af kroppen


 

Hvorfor er bioLEADs Mindset afgørende i dagens levevis?


Årsag #1: Den biomekaniske tilgang til anatomi er en begrænsning - i dagens fast pace living 


 • Dagens fast pace samfund domineres af vedvarende symptomer og diagnoser som ikke længere bare kan "fikses" med biomekaniske løsningsmodeller.
 • Du har klienter med komplekse smerteproblematikker, mental overbelastning, emotionelle ubalancer og svært ved at navigere efter kroppens signaler.
 • Vi lever i et samfund med en lineær og "left brain" tilgang til krop og anatomi - hvor kroppen og dens helhed forståes via stykker og dele - og udfordrer os til en sammenhængende forståelse af kroppens smerter og ubehag.

 

86FEB6CF-D346-4172-9F5A-AD46574F7F42
16073CC8-E15F-47CC-915D-A1A8F05187BA

 

Årsag # 2: Den Flydende, sammenhængende og mærkbare anatomi indeholder vigtige og undervurderede nøgler til en ærlig sund krop 


 • Vi har undervurderet forståelsen af kroppens flydende design - hvor H2O og vandets kvalitet relateret til vævet er afgørende for at genoprette funktion der hvor kroppen er stagneret og blokkeret (kroppens blindzoner)
 • En optimeret forståelse af den flydende anatomi giver bedre forudsætninger for optimeret funktionel bevægelighed, neuromuskulær kontrol & dermed tilgang til kroppens stabilitet og styrke
 • Et fokus på hvordan vi optimerer kroppens flydende anatomi indebærer bl.a. optimere; mikrocirkulation, lymfesystemets dynamik og fascievævets viskositet
 • Den Flydende Anatomi giver dine klienter tilgang til en ny bevidsthed i kroppen - og dermed gør det lettere for dem at tage ansvar i egen krop i en hektisk hverdag
 • Den Flydende Anatomi giver dig en helhedsorienteret praktisk tilgang til anatomi - hvor kroppens flydende kvalitet kan ses kan ses som et bindeled mellom kroppens fysiske, mentale og emotionelle tilstand.


 

Årsag # 3: Fordi det ofte er langt mellem teori og praksis - i praksis


 • Vi lever i en tid hvor vi er overinformeret - og har svært ved at navigere i alle teorier om krop og sundhed 
 • Det er ofte et større gap mellem flotte teorier og den praksis vi møder derude.
 • At leve i et left brain domineret samfund giver os et distanceret forhold til vores krop- og besværliggør mulighederne til at tage et bæredygtig ansvar
 • Vi lever i en tid hvor du og din sundhedsfaglige rolle er sat under et kraftig pres - hvor mange ender med at give for meget af sig selv - og  betale en høj pris via egen krop og eget helbred for at hjælpe andre.

 

2A9E7E04-E136-4066-A892-D31BA377B61D
7B16E93E-42C0-4967-ABC3-4673DB4A48A8

 

Teoretisk Basis Online Kursus

Få indblik i den teoretiske baggrund til udviklingen af bioLEAD Method og Den Sammenhængende & Flydende Anatomi.

Dette Basis Online Kursus giver dig forståelse for hvorfor en implementering af den oversete og undervurderede flydende del af kroppens anatomi er vigtigere end nogensinde.

En vigtig forståelse for dig som ser klienter/patienter i din praksis som oplever vedvarende smerter og symptomer - de har svært ved at komme af med. 


Læs mere og køb tilgang til DFA Basis Online Kursus her