Udvikler af bioLEAD Method™ 

Hilde Gudding Holan er uddannet fysioterapeut og står bag udvikling af Den Flydende Anatomi™ og behandlingsmetoden bioLEAD Method™ - som er udviklet på baggrund af hendes unikke resultater fra sin 20 årige kliniske praksis.

Hilde har siden 2012 specialiseret sig i forståelsen af kroppens fascinerende fascievæv og hvordan det påvirker bevægelse & resten af vores anatomi. 

Hilde har over flere år samarbejdet med en international forskningsgruppe for at udvikle og optimere redskaber i praksis - både inden for træning og behandling.

 

“Fremtiden kræver at vi tager et optimeret ansvar for egen krop - og ikke på den måde vi kender det i dag - hvor vi skal huske at spise broccoli og bevæge røven en gang i blandt!

Fremtiden kræver at vi bliver i stand til at tage et større ansvar for vores indre tilstand - helt konkret; hvordan vi helt ærligt har det - samt ansvaret for hvordan vi coper med og regulerer denne tilstand.

Jeg ønsker via bioLEAD Method at videreformidle enkle og effektive teknikker - det er let at implementere i en travl hverdag i et fast pace & info overloaded samfund".


Hilde Gudding Holan