Her er en oversigt over bioLEADs Online Kurser

 

- som zoomer ind i forskellige områder af kroppen og giver dig inspiration, enkle teknikker og øvelser du kan gennemgå dit eget tempo - så du kan implementere indholdet både til din egen krop og til videreformidling i din praksis. 

 

 

Gratis bioLEAD Appetizer

Få tilgang til bioLEADs Intro online kursus - som giver dig 3 afgørende årsager til at vi lever i en presset krop og et presset sind i dagens hektiske levevis.

Og det vigtigste af alt; hvorfor dagens pressede tilstand - giver dig rigtig gode muligeder til at skabe mærkbare og kraftfulde ændringer i din krop og dit sind.

Jeg stiller dig 3 refleksionsspørgsmål - som giver dig mulighed til at mærke ind i om bioLEADs Mindset taler til dig

FÅ TILGANG TIL bioLEADs GRATIS ONLINE KURSUS HER

 

 

Bækkenets skjulte potentiale

Skab et dybdegående indadrettet fokus - og få effektive teknikker og enkle øvelser - til en af kroppens vigtigste Blindzoner!

Dette online kursus er målrettet både til at du kan sætte fokus på din krop

- samt give dig indblik i bioLEADs formidlingsteknik -  som hjælper dig med at videreformidle med et skarpt fokus til dine klienter/patienter.

 

Kurset giver dig svaret på: 

 • Hvorfor bækkenet er et nøgleområde for mange af nutidens smerter og ubehag - uanset hvor symptomerne har sat sig i kroppen.
 • Hvordan forståelse af kroppens - stadig undervurderede -  flydende fasciestrukturer giver os tilgang til effektive løsningsmodeller - som er særlig tilpasset et fast pace levevis. 
 • Hvordan et frigivet bækkenområde - med optimeret microcirkulation og lymfesystemets dynamik - giver kroppen optimale forudsætninger for færre smerter samt optimeret mobilitet, stabilitet og styrke i hele kroppen
 • Hvordan en optimeret bevidsthed i bækkenområdet - gør det lettere at regulere stressniveauet i kroppen
 • Du får effektive øvelser og teknikker som træner tilstedeværelse og skaber et indadrettet fokus i kroppen
 • Og du får et indblik i bioLEAD Methods formidlingsteknik - som både hjælper dig til fokus på din krop - og som du kan videregive til dine klienter/patienter.

 

Pris: 900,-

 

BOOK Bækkenets skjulte potentiale HER

 

 

Teoretisk Basis Kursus / Den Flydende Anatomi

Dette kursus giver dig den teoretiske baggrund for bioLEAD Methods faglige fundament - samt en grundlæggende forståelse for den flydende anatomi

 

Kurset indeholder bl.a.: 

 • forståelse for hvad den flydende anatomi indebærer - og hvorfor denne flydende kvalitet stadig er et overset og undervurderet område 
 • forståelse for hvordan den flydende anatomi kan ses som et bindeled og skabe en sammenhængende forståelse af krop og anatomi
 • hvordan et opdateret mindset er afgørende i dagens fast pace samfund - for at kunne forvente vitalitet og sundhed 
 • Hvordan vi er trænet i et venstre hjernehalvdels forståelse af krop, anatomi og biologi - og har et kæmpe behov for større integrering af højre hjernehalvdel i praksis - med dagens symptomer og diagnoser
 • Øvelser som sætter fokus på at frigive din flydende anatomi

 

Pris: 500,-

 

BOOK bioLEADs BASIS KURSUS HER

 

Release the Cage

Frigiv ribbenskassens skjulte potentiale

Dette er en praktisk orienteret bioLEAD Appetizer - som giver dig øvelser og redskaber du kan bruge både på egen krop - og videreformidle til dine klienter/patienter

DU FÅR SVARET PÅ:

 • Hvorfor ribbenskassen er et overset nøgleområde for mange af nutidens smerter og symptomer i kroppen.
 • Hvordan forståelse af kroppens - stadig undervurderede -  fasciestrukturer giver os tilgang til effektive løsningsmodeller - som er særlig tilpasset et fast pace levevis.
 • Hvordan en frigivet brystkasse - og dets flydende strukturer - giver kroppen optimale forudsætninger for optimeret mobilitet, stabilitet og styrke i hele kroppen
 • Hvordan blokeringer i området begrænser din vejrtræknings funktion
 • Hvordan bioLEAD™ teknikkerne - gør det lettere for dine klienter at tage ansvar for egen krop i en hektiske hverdag
 • Hvordan optimeret formidling giver dine klienter optimerede resultater - og bliv introduceret til formidlingsteknikken bioINTEGRITY™
 • Hvordan en optimeret tilgang til din egen krop - og dit eget ribbensomoråde - giver dine klienter bedre resultater
 • Hvordan et opdateret Mindset kan hjælpe dig med at skabe win win løsninger i dit arbejde - så dine klienter kan tage større ansvar og dit arbejde blive lettere
 • Q & A

Pris: 900,-


BOOK Release the cage HER

 

Et bioLEAD Online Kursus er for dig som er

En engageret fagperson, som arbejder med krop & bevægelse - som behandler, terapeut eller inden for træning som personlig træner eller holdinstruktør.

Du er drevet af at hjælpe dine klienter til at have det bedre i kroppen - og brænder for at gøre en forskel via dit engagement. 

Du værdsætter din egen krop i dit arbejde højt, eller du ønsker at sætte større fokus på dig selv og dit eget energiregnskab.

Du ønsker at skabe win win mellem dig og dine klienter - hvor de tager et optimeret ansvar i egen krop samtidig med at du bruger så få kræfter som muligt i dit arbejde.


Brown Modern Bicycle Wooden Sign Instagram Post
Brown Modern Bicycle Wooden Sign Instagram Post - 4

 

Du oplever i din praksis

Du har klienter som oplever symptomer og ubehag i kroppen som kræver mere end et quick fix

Dine klienter oplever smertetilstande som vender tilbage, skader som ikke restituerer optimalt, mental overbelastning og emotionelle ubalancer.

Du oplever at dine klienter er udfordret i dagens fast pace samfund, hvor mange lever i en presset ubalance som resulterer i symptomer og ubehag.

Du oplever, eller har oplevet, at din egen krop betaler en pris for dit engagement og din hjælper-rolle.

 

 

Et bioLEAD Online Kursus giver dig


Et bioLEAD Online Kursus giver dig inspiration og enkle redskaber til din praksis - som er særlig tilpasset nutidens fast pace udfordringer i kroppen - hvor et hurtigt tempo og et højt pres dominerer. 

Du får indblik i bioELADS faglige fundament; Den Flydende Anatomi som giver dig en helhedsorienteret - left & right brain -  approach til krop og anatomi - som fusionerer den traditionelle lineære & målbare left brain-tilgang til anatomien med en sammenhængende & mærkbar right brain-tilgang

Du får teknikker som sætter fokus på at genskabe sunde viskoelastiske fasciestrukturer, et optimeret lymfesystem samt forbedret mikrocirkulation i kroppen. 

Du får teknikker og øvelser med 20 års erfaring fra klinisk praksis - som har bevist effekt på flere forskellige problemstillinger i kroppen. Teknikkerne zoomer ind på kroppens Blindzoner og hvordan et sammenhængende fokus på krop og anatomi giver effektive og varige resultater. 

Læs mere om bioLEADs faglige fundament; Den Flydende Anatomi - og hvorfor den er afgørende i en sammenhængende forståelse af kroppen. Læs mere her

 

7228333B-CFBA-44EB-A0CB-0D49A54D9F65