Den Flydende Anatomi™

Online WORKSHOP

Kommende Live Workshop datoer

 

En DFA™ Online WORKSHOP er for dig som er

En engageret fagperson, som arbejder med krop & bevægelse - som behandler, terapeut eller inden for træning som personlig træner eller holdinstruktør.

Du er drevet af at hjælpe dine klienter til at have det bedre i kroppen - og brænder for at gøre en forskel via dit engagement. 

Du værdsætter din egen krop i dit arbejde højt, eller du ønsker at sætte større fokus på dig selv og dit eget energiregnskab.

Du ønsker at skabe win win mellem dig og dine klienter - hvor de tager et optimeret ansvar i egen krop samtidig med at du bruger så få kræfter som muligt i dit arbejde.

 

Brown Modern Bicycle Wooden Sign Instagram Post
Brown Modern Bicycle Wooden Sign Instagram Post - 4

 

Du oplever i din praksis

Du har klienter som oplever symptomer og ubehag i kroppen som kræver mere end et quick fix

Dine klienter oplever smertetilstande som vender tilbage, skader som ikke restituerer optimalt, mental overbelastning og emotionelle ubalancer.

Du oplever at dine klienter er udfordret i dagens fast pace samfund, hvor mange lever i en presset ubalance som resulterer i symptomer og ubehag.

Du oplever, eller har oplevet, at din egen krop betaler en pris for dit engagement og din hjælper-rolle.

 

En DFA™ Workshop tilbyder

En DFA Workshop giver dig inspiration og enkle redskaber til din praksis - som er særlig tilpasset nutidens fast pace udfordringer i kroppen - hvor et hurtigt tempo og et højt pres dominerer. 

Du får præsenteret en helhedsorienteret - left & right brain -  approach til krop og anatomi - som fusionerer den traditionelle lineære & målbare left brain-tilgang til anatomien med en sammenhængende & mærkbar right brain-tilgang

Du får teknikker som sætter fokus på at genskabe sunde viskoelastiske fasciestrukturer, et optimeret lymfesystem samt forbedret mikrocirkulation i kroppen. 

Du får teknikker og øvelser med 20 års erfaring fra klinisk praksis - som har bevist effekt på flere forskellige problemstillinger i kroppen. Teknikkerne zoomer ind på kroppens Blindzoner og hvordan et sammenhængende fokus på krop og anatomi giver effektive og varige resultater. 

 

7228333B-CFBA-44EB-A0CB-0D49A54D9F65

Hvis du ønsker at studere teknikkerne og øvelserne i dit eget tempo derhjemme?

Så er et DFA Online Kursus noget for dig!

Få indblik i Den Flydende Anatomi - på et af Hildes Online Kurser - hvor du i dit eget tempo kan gennemgå øvelserne både på egen krop - og viderformidle teknikkerne til dine klienter/patienter.

Læs mere og køb et online kursus her